| Sídlo klanu Kuga | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Loxar Yuna
Poèet pøíspìvkù : 164 Reputation : 0 Join date : 13. 01. 12 Age : 29
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Sun Jan 22, 2012 8:50 pm | |
| To ani nechtějte vědět. Zatvářila jsem se až přehnaně vážně a pak ho se smíchem táhla do kuchyně. A nejsem půvabná. Namítla jsem ještě. | |
|
| |
Akio Kaito
Poèet pøíspìvkù : 151 Reputation : 0 Join date : 12. 01. 12
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Sun Jan 22, 2012 8:54 pm | |
| To, že si něco takového myslíte vy, neznamená že to není pravda. dodal jsem a nechal se o ní "táhnout" do kuchyně, kde jsme objevili již připravené snídaně, nejspíše od Natsuki. Tak, My lady? Myslím že o snídani už je postaráno a můžeme poděkovat slečně Natsuki | |
|
| |
Loxar Yuna
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Sun Jan 22, 2012 9:04 pm | |
| Chvíli jsem pozorovala nachystanou snídani a pak se otočila na Akia. Budete chtít krmit můj pane? Podívala jsem se na něj a zářivě se umála. | |
|
| |
Akio Kaito
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Sun Jan 22, 2012 9:08 pm | |
| Ne, děkuji za nabídku slečno... A vy byste nechtěla? Snažil se vypadat seriozně a sebevědomě, i když mi to zrovna nešlo. | |
|
| |
Loxar Yuna
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Sun Jan 22, 2012 9:20 pm | |
| Ale Akio-sama. Udělala jsem na něj psí oči a pak tiše a i trochu stydlivě dodala. Když mám tu možnost ... proč ne? Pootevřela jsem ústa přivřela oči a čekala co bude. | |
|
| |
Akio Kaito
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Sun Jan 22, 2012 9:24 pm | |
| Jééé ta je roztomilá.... vytvořil se mi na tváři upřímná rozplývající se úsměv, až jsem byl rád že ty oči zavřela. Přiblížil se k ní a letmo ji políbil na rty. Poté jsem vzal lžičku a začal ji krmit. | |
|
| |
Loxar Yuna
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Sun Jan 22, 2012 9:30 pm | |
| Mmm ... ta je vynikající ... a i ta snídaně je dobrá. Po chvíli jsem otevřela oči, chytila ruku kterou mě krmil, přitáhla si ho blíž a taky ho políbila. Vzala jsem mu lžičku z ruky a pomalu se s ní blížila k jeho ústům. Řekněte Á. | |
|
| |
Akio Kaito
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Sun Jan 22, 2012 9:33 pm | |
| To snad ne... ježiši... No... zkusim se nechat no... otevřel jsem pusu a radši taky zavřel oči, nechtěl sem vidět její výraz, bylo mi na to až moc trapně. | |
|
| |
Loxar Yuna
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Sun Jan 22, 2012 9:42 pm | |
| Usmívala jsem se když zavřel oči a tiše trpěl. Lžičku jsem i s miskou odložila na stůl a a pomalu se k němu blížila. Měl stále zavřené oči takže nemohl tušit že nedostane žádnou snídani ale dlouhý polibek. Abych mu vynahradila tu lžičku na kterou se očividně velice těšil použila jsem při líbání i svůj jazyk. Trochu jsem pootevřela oči a sledovala jeho reakci. | |
|
| |
Akio Kaito
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Sun Jan 22, 2012 10:13 pm | |
| Ta změna co se děla místo lžičky se mi zalíbila a zrovna přestat se mi nechtělo. Oči jsme měl pořád zavřené, užíval si to a zároveň oplácel. Když jsme skončili otevřel jsem oči Mńamka, ale krom sladkýho by k snídani něco nebylo? vyplázl jsem na ni jazyk. | |
|
| |
Loxar Yuna
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Sun Jan 22, 2012 10:25 pm | |
| Zastrč ten jazyk než ti ho ukousnu. Pohrozila jsem mu se smíchem. Vzala jsem misku se lžičkou a chvíli ho krmila. Tak co? Je tahle snídaně lepší? | |
|
| |
Akio Kaito
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Sun Jan 22, 2012 10:38 pm | |
| Řekněme že není lepší, ale více nasytí... Tamta je taková "hladová"... Vzal jsem do ruky druhou lžičku a začal krmit i jí. Tak co? Takhle sme si quit | |
|
| |
Loxar Yuna
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Sun Jan 22, 2012 10:54 pm | |
| Hladová říkáte? Odstrčila jsem jeho ruku i se lžičkou a zatvářila se uraženě. Snad jsem vás moc neukousla. Vyplázla jsem na něj jazyk, otřela mu lžičku i se snídaní o tvář a se smíchem vyběhla na chodbu. | |
|
| |
Akio Kaito
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Sun Jan 22, 2012 11:04 pm | |
| Okamžitě sem otřel to co mi po jejím ježdění se lžičkou po tváři zůstalo na obličeji a běžel za ni. Jen počkej... Já ti dám... | |
|
| |
Loxar Yuna
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Sun Jan 22, 2012 11:15 pm | |
| Já s tím měla takovou práci a ty si to utřeš. Zatvářila jsem se opět uraženě a vběhla do obýváku. Uklonila jsem se a po chvíli se začala smát. Můžu vám ještě nějak posloužit? | |
|
| |
Akio Kaito
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Sun Jan 22, 2012 11:19 pm | |
| Nevím jeslti to její hecování mě uráželo, nebo rozesmívalo... ale každopádně vim, že jsem ji to chtěl nějak oplatit. jenomže jak... Když se zastavila uprostřed obýváku a uklonila s tou její větou trochu jsem se zarazil a nevěděl co říct. Po chvíli sme se usmál a vypadlo ze mě jen jediné No.. jedna věc by tu byla, My lady... bleskurychle jsem se k ní přiblížil Možná ybhc si dal ještě něco sladkého, co myslíte? Na nic sem nečekal a oplatil ji přesně to co udělala ona mě před tím než mě začala krmit. | |
|
| |
Loxar Yuna
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Sun Jan 22, 2012 11:31 pm | |
| Cukrárna za chvíli zavírá leda že by jste byl vážený zákazník to bych snad mohla ... Moje další slova umlčel svým krásným polibkem. Projela mnou vlna vzrušení trochu jsem se při tom zatřásla, ale oplácet jeho polibky jsem nepřestala. | |
|
| |
Akio Kaito
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Sun Jan 22, 2012 11:34 pm | |
| Chytl jsem jí za krk, zavřel oči a dál pokračoval, poté jsme se odtrh Tak není zase tak pozdě když máknem, možná to stihnem a koupíme zmrzku Ruce jse měl pořád na její šíji a čekal na odpověd. | |
|
| |
Loxar Yuna
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Sun Jan 22, 2012 11:45 pm | |
| nechala jsem ho držet mě za šíji a já mu mezitím položila ruce na záda a jemně je hladila. Zmrzka došla. Dál jsem ho líbala nemohla jsem se ho a jeho krásných polibků nabažit. Mezi rty mi unikl tichý vzdech okamžitě jsem zrudla přestala ho líbat a doufala že to neslyšel. | |
|
| |
Akio Kaito
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Sun Jan 22, 2012 11:57 pm | |
| Ško... než jsme stihl doříct mé rty už měli jinou jinou zábavu než mluvení. Opět jsme zavřel oči a vžil se do této chvíle co právě probíhala, chtěl jsem jí rukama popojet k pasu, ale najednou jsem něco zaslechl, vůbec jsme nevěděl co, nepřemýšlel jsem nad tím. Najednou ustaly polibky, když jsem pohlédl na Yunu její obličej se podobal dozrátému rajčátku Yuna-chan? optal jsme se trochu zaraženě... | |
|
| |
Loxar Yuna
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Mon Jan 23, 2012 12:03 am | |
| Zvedla jsem k němu stydlivě zrak. Nejspíš to neslyšel. Já .. to ... nic .... Vykoktala jsem ze sebe a zrudla ještě víc. | |
|
| |
Akio Kaito
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Mon Jan 23, 2012 12:06 am | |
| Nic? Ten roztomilej stydlivej pohled nic? A proč to koktání, rajčátko? tázal jsme se se smíchem a poté vyplázl jazyk. | |
|
| |
Loxar Yuna
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Mon Jan 23, 2012 12:10 am | |
| Tys nic neslyšel? Zeptala jsem se opatrně a a sklopila zrak. | |
|
| |
Akio Kaito
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Mon Jan 23, 2012 12:12 am | |
| No.. něco jo, ale nevím co, byl jsem tak trochu mimo...řekl jsem už trochu zklamaně... Co jsem měl slyšet? | |
|
| |
Loxar Yuna
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga Mon Jan 23, 2012 12:22 am | |
| Pousmála jsem se. Nic jen jsem se nechala trochu unést. Chceš pokračovat? Otázku jsem položila s větším sebevědomím a zase se k němu trochu přiblížila. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Sídlo klanu Kuga | |
| |
|
| |
| Sídlo klanu Kuga | |
|